Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Är du mellan 11-17 år, inte riktigt är redo för gymmet ännu men ändå vill testa på lite tuffare träning och lära dig lite mer om kost!?

PicMonkey Collagework

Är du mellan 11-17 år, inte riktigt är redo för gymmet ännu men ändå vill testa på lite tuffare träning och lära dig lite mer om kost!?

Vi får många förfrågningar av er och vi båda önskar att vi kunde ge alla den tid och fokus de förtjänar. Därför har vi tagit initiativet till att starta en mini-bootcamp för ungdomar mellan 11-17 år. Vi kommer dela upp er 2 olika grupper, en för dem yngre och en för dem lite äldre.

Tanken är att vi ska ha det tungt, svettigt och KUL! Samtidigt lära oss lite mer om träning, kost och hälsa. Under fem söndagar, start 3/5, i rad kommer ni att få träna tufft men även prova på lite olika träningsformer. Vi utgår från Vasastan, Stockholm och har tillgång till sal men är helst utomhus om vädret tillåter.

Varje tillfälle avslutas också med en öppen frågestund där ni får ställa alla frågor ni har! Vår förhoppning är att fungera som en liten första plattform av tränings-inspiration, och att du efter vårt mini-bootcamp känner att du vill och kan utvecklas vidare som träningsmänniska.

Om detta är något du skulle vilja vara med på så skicka din ansökan till ungdomsbootcamp@hotmail.com. I din ansökan vill vi gärna veta lite mer om vem du är och om du har någon träningsbakgrund samt varför det är så viktigt att just du ska få en plats. Sista ansökningsdag den 19/4-2015. (Pris: 1 500 kronor)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind