Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Är du mellan 11-17 år, inte riktigt är redo för gymmet ännu men ändå vill testa på lite tuffare träning och lära dig lite mer om kost!?

PicMonkey Collagework

Är du mellan 11-17 år, inte riktigt är redo för gymmet ännu men ändå vill testa på lite tuffare träning och lära dig lite mer om kost!?

Vi får många förfrågningar av er och vi båda önskar att vi kunde ge alla den tid och fokus de förtjänar. Därför har vi tagit initiativet till att starta en mini-bootcamp för ungdomar mellan 11-17 år. Vi kommer dela upp er 2 olika grupper, en för dem yngre och en för dem lite äldre.

Tanken är att vi ska ha det tungt, svettigt och KUL! Samtidigt lära oss lite mer om träning, kost och hälsa. Under fem söndagar, start 3/5, i rad kommer ni att få träna tufft men även prova på lite olika träningsformer. Vi utgår från Vasastan, Stockholm och har tillgång till sal men är helst utomhus om vädret tillåter.

Varje tillfälle avslutas också med en öppen frågestund där ni får ställa alla frågor ni har! Vår förhoppning är att fungera som en liten första plattform av tränings-inspiration, och att du efter vårt mini-bootcamp känner att du vill och kan utvecklas vidare som träningsmänniska.

Om detta är något du skulle vilja vara med på så skicka din ansökan till [email protected] I din ansökan vill vi gärna veta lite mer om vem du är och om du har någon träningsbakgrund samt varför det är så viktigt att just du ska få en plats. Sista ansökningsdag den 19/4-2015. (Pris: 1 500 kronor)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!