Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Nyanser

PicMonkey Collage11

 

Var ute och firade en vän födelsedag i lördags och då hade jag på mig detta, many shades of brown hade jag kunnat kalla det. Jag gillar den bruna färgen på plagg mycket mer än svart. Jag tycker det är mer karaktär i den bruna färger och dessutom är det ett enkelt sätt att urskilja sig från alla runt omkring som bara bär svart eller grått. Dessutom tycker jag att färgen går ihop med mig väldigt väl.

Jag hade på mig min nya skjorta som jag har designat helt själv. Det var faktiskt väldigt kul att designa sin egen skjorta. Jag designade en klassisk vit skjorta och valde button down krage och bruna detaljer. Det jag var mest orolig var för vilka mått jag skulle skriva i men det gick väldigt enkelt och vips var min skjorta på posten och satt helt perfekt. Jag beställde två skjortor för strax under 900 kronor och det tycker jag är väldigt bra. Jag kommer nog beställa ett par enkla vita till så att jag har på lager inför sommaren.

Vill du också specialdesigna din egen skjorta  ? – Klicka HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!