Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

NOBE Fightcamp

11150253_10155472685580541_2045414299020723488_n140415-NobeAVBootcamp-0001140415-NobeAVBootcamp-0009PicMonkey Collage140415-NobeAVBootcamp-0052

Ännu en tidig tisdagsmorgon med det här glada gänget. Till skillnad från andra gånger när vi fokuserat på kampsport fick vi idag återgå till hederlig cirkelträning. Jag hade verkligen sett fram emot ett fightingpass idag och vart till en början besviken när jag insåg att detta inte skulle bli av. Som träningsmänniskan jag är så fokuserade jag om och såg det fina istället, idag skulle jag få bli tränad utav en annan PT inom mitt spec-område. I sådana stunder gillar jag att ha ett öppet sinne, lyssna och ta in så mycket som möjligt för även om jag själv vet att jag är kompetent inom området så har den andra PT’n sina egna erfarenheter och personliga inslag på träningsformen. Vår PT för dagen har en lång bakgrund inom fotboll och det märktes tydligt när vi började passet med mycket fotarbete. Det märktes att var väldigt skicklig på sin sak och han lyckades förmedla det på ett mycket bra sätt. I övrigt tyckte jag att passet var väl uppbyggt och vi hade kul.

NOBE Fightcamp fortsätter ett par veckor till dock utan mig. För mig väntar en skön semester på Bali med start på torsdag. Tack till alla er som var på plats och gjorde det extra roligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!