Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Tankar


SELF Omninutrition – Be your #SELF 

 Ibland undrar jag över om jag för alltid kommer ha den träningsdisciplin jag har idag. Det är klart att min motivation sviktar som alla andras och det beror på så mycket runt omkring. Det kan vara en tid utav mycket arbete, utmaningar i mitt privatliv, något tufft jag går igenom eller något så enkelt som dåligt väder. Än så länge har jag alltid funnit min trygghet i träningen vid dessa tidpunkter, när jag mått som sämst eller stått under som mest press då har träningen och gymet blivit min tillflyktsort. Jag förstår verkligen andra som hittar samma sak fast i något annat intresse.

Jag ser det som en kamp mot mig själv, tiden och all yttre påverkan. Jag måste själv styra över mitt öde och besluta om mitt välmående och framtid. Det är jag själv som måste lägga ner det tuffa arbetet en timme om dagen. Disciplin, Motivation, Beslutsamhet är tre nyckelord jag bär med mig för alltid.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!