Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Tankar


SELF Omninutrition – Be your #SELF 

 Ibland undrar jag över om jag för alltid kommer ha den träningsdisciplin jag har idag. Det är klart att min motivation sviktar som alla andras och det beror på så mycket runt omkring. Det kan vara en tid utav mycket arbete, utmaningar i mitt privatliv, något tufft jag går igenom eller något så enkelt som dåligt väder. Än så länge har jag alltid funnit min trygghet i träningen vid dessa tidpunkter, när jag mått som sämst eller stått under som mest press då har träningen och gymet blivit min tillflyktsort. Jag förstår verkligen andra som hittar samma sak fast i något annat intresse.

Jag ser det som en kamp mot mig själv, tiden och all yttre påverkan. Jag måste själv styra över mitt öde och besluta om mitt välmående och framtid. Det är jag själv som måste lägga ner det tuffa arbetet en timme om dagen. Disciplin, Motivation, Beslutsamhet är tre nyckelord jag bär med mig för alltid.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind