Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Nu drar jag!

  

Packar det sista inför min resa till Bali och av någon konstig anledning har jag en konstig känsla i kroppen. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men om jag skulle försöka beskriva det så är det en känsla av saknad eller som om jag tapper eller förlorat något. Jätte konstigt.

En liten heads-Up inför imorgon. Jag och Lucas Algesjö besöker Thobias på The Voice 105,9 mellan 12-18 och då kommer ni få höra om våra modellerfarenheter och massa annat roligt. Glöm inte att lyssna då!

Skjorta: Dstrezzed | Jeans: H&M |Skor: OAS |Armband: Noie

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!