Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Oändligt sug efter mat

   

Under ett par veckor nu har jag haft det tufft med maten. Jag har inte haft något sug efter grönsaker överhuvudtaget och har inte haft några bra rutiner heller vilket bidragit till att jag inte alls skött kosten som jag brukar. Jag håller mig fortfarande borta från socker men det har blivit ett par fler skräpmål än vanligt. Att hålla en ren och strikt kost under lång tid kräver stor beslutsamhet och tydliga mål. Just tydliga mål tror jag är en väldigt viktigt punkt för att inte tappa fokus. Trots allt händer det att jag får ett väldigt stort sug efter något onyttigt och ibland är det andra saker runt omkring som också bidrar till min begäran. När mitt begär blivit så pass orimlig och jag inser att jag måste göra något åt saken för att tillfredsställa den så gör jag ett medvetet och väl genomtänkt val att stilla den. Istället för att hålla det inombords och förtränga mitt begär så släpper jag den fri. Jag tillåter mig själv njuta av allt jag kan tänkas ha ett sug efter och hur mycket som helst, gärna tills jag blivit tillräckligt tillfredsställd. När jag har nått den gränsen där det inte längre är ett begär så kan jag släppa det och gå vidare och tillbaks till mina vanliga rutiner.

Perioden innan jag känner mig nöjd kan också variera, ibland handlar det om en måltid, ibland om en dag och andra gånger går det till och med veckor. Det viktigaste jag måste ha i åtanke när jag gör detta är att jag inte får lägga några negativa känslor förknippade till mitt beslut. Mitt beslut får heller inte bidra till att jag inte tränar pga att jag gör något som avviker från vanliga rutiner. Vi alla har våra stunder där vi är mer eller mindre motiverade. Det viktigaste är att vi hela tiden är medvetna om dem val vi gör.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!