Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

The Voice

PicMonkey Collage PicMonkey Collage4 PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage1

 

Nu är jag en erfarenhet rikare. För första gången satt jag igår med i radio och prata om allt mellan himmel och jord. Thobias som leder hela passet på The Voice hade bjudit in mig och Lucas Algesjö för att prata om bland annat vårt yrke som modell och hur vi ser på framtiden. Väl på plats sändes för fullt från alla håll och tog mig friheten att hälsa den härliga damen som sänder trafikrapporten. Hon var precis så som jag hade föreställt mig henne, helt underbar. Hann också hälsa lite snabbt på Anders och Gry som satt i livesändning.

Lyssna in idag mellan 12 – 18 på The Voice – 105,9.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!