Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Välkommen till Bali

Pool.Bali.3Pool.Bali.2Pool.BaliHemma.BaliHemmabadrum

Att resa och uppleva nya platser måste vara det bästa det som finns. Igår kväll landade jag på Bali, Indoniesien efter en väldigt lång flygresa. Det tog oss 19 timmar från Stockholm till Bali med en mellanlandning i Doha, Qatar på nästan 3 timmar. För engångskull lyckades jag sova mestadels utav flygresan vilket var underbart. Det enda sjuka var att mina fötter svullnade upp något helt galet och jag blev riktigt orolig. Jag vet att fötterna kan svullna upp när man flyger särskilt när man reser långt men det har var något helt nytt. Jag har aldrig sett mina fötter så stora, så pass att jag inte fick på mig skorna utan fick ta mig från flygplatsen och till vårt boende i strumpor.

Nu är vi iallafall på plats och har sovit ordentligt. Vi bor hos några vänner som har ett jätte fint hus i sydöstra delen utav ön. Ni ser själva vilken magisk plats detta är. Stranden ligger bara 5 minuters gångväg från huset och där ligger även alla finhotell. Imorse vaknade jag tidigt utav tuppars galande och fåglarnas kvittrande. Det känns helt orealistiskt att vakna och höra så många olika kvitter. Efter frukost gick vi ner till gymet och körde ett bra träningspass. Jag cirklade axlar, mage och bröst/rygg. Efter gymet gick vi en lång promenad längst stranden och nu är jag hemma lagom till lunch.
Mat.HälsaTill lunch serverades lax med wokade grönsaker, fantastiskt gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!