Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Beachen

frukt Bali Frukt Bali 2 kokosnöt baligunga bali filip strand baliVi bor i Sanur som ligger öst om Kuta och här är det betydligt lugnare. Dessutom är det inte lika bra strand för att surfa då revet ligger lite längre ut och för att sig dit behöver man förts åka en kort båttur. Efter gymmet gick vi en lång promenad längst stranden och stannade till på ett soft ställe vid stranden där vi beställde kokosnötsjuice och frukttallrik. Min vän Max sitter nog hemma just nu väldigt avundsjuk på mig.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!