Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

HIIT, Crossfit och världens bästa Proteinshake

bootcamp Bali 2Bootcamp Balibootcamp Bali 4svettigBootcamp Bali 3

Det är alltid bäst att lära känna det lokala folket för då får man också dem bästa tipsen. Idag började vår dag med ett träningspass på ett MMA och Muay Thai gym som ligger ca 30 minuters bilresa från där vi bor. Det var precis som jag hade föreställt mig att det skulle vara, gammal lokal, öppet, varmt och ballt inrett. Jag kände mig som ett litet barn som hittat bästa lekplatsen någonsin. På schemat stod det HIIT/Fys med den här unga tjejen längst fram. Vi började med rörlighetsövningar och lätt stretch för att därefter kliva på det riktiga jobbet.

Vi körde igenom fyra olika cirklar varav varje cirkel bestod utav två övningar och tre varv.
Cirkel 1 – Boxjumps 30s + Armhävningar 30s
Cirkel 2 – Squats med spark på säck 30s + Burpees 30s
Cirkel 3 – Statisk squats 30s medans den andra håller plankan och därefter plankgång ca 15 meter. (Ni ser ovan på bilderna)
Cirkel 4 – Handgång ca 20m + situps 45s

Vi avslutade med snabb stretch. Passet var riktigt rolig och utmanande, speciellt med tanke på värmen. Bra är att ha med sig en stor flaska vatten. På onsdag ska vi tillbaks igen men då ska vi köra ett Thai-pass och det ser jag verkligen fram emot.

Proteinshake Bali proteinshake Bali 2 proteinshake bali 3 proteinshake Bali 4

Detta är nog det bästa med Bali och man hittar det överallt, kanske inte min unika blandning men kokosnötter i övrigt. Efter gymet bad jag om en kall kokosnöt som dem öppnar på plats och tillsammans med kokosvattnet och även kokosköttet blandade dem mitt protein från SELF i en mixer. Tillbaks med allt i kokosnöten och jag hade helt plötsligt världens bästa proteinshake både innehållsmässigt och smakmässigt. Jag önskar vi hade haft detta i Sverige för det blir inte bättre än såhär.

crossfit Bali 3Crossfit BaliCrossfit Bali 2

Precis brevid MMA och Thaigymet ligger en crossfitbox som är grym. Det finns allt man behöver och har den rätta känslan, utöver denna del som ligger inomhus finns en stor tom parkering utomhus där man kan ta med sig utrustningen och träna under den gassande solen. Helt magisk för oss träningsälskare. Jag tänkte komma hit fram mot slutet av veckan och köra ett pass och får skriva mer om det då.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hur känns det att din brud hänger efter Andre typ hela tiden, man ser ju att hon är lite sugen på han när man kollar på liven.

  Laura 2015-04-20 17:55:00
  Svara
  • Svar på Lauras kommentar.

   Hej Laura! Bra fråga, jag ser inte det du ser tyvärr men det låter ju inte alls bra att du ska uppfatta det på det viset. Jag litar på Ellinor otroligt mycket och känner mig väldigt trygg med att det är inte är mer än vänskap. Hon är ju väldigt öppen och utåtriktad som person och kanske kan du ha uppfattat det hela fel?

   Kevin Triguero Montero 2015-04-21 17:45:40
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!