Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Life in paradise

Beach club Bali jungel Bali egen odling bananerbeach club Bali 2kokos and beach

Haft en riktigt bra dag idag och jag hoppas ni haft det med vart ni än befinner er. Det har varit en riktig fullspäckad dag full utav roliga äventyr. Jag började dagen tidigt med min surflärare som lärde mig stå på brädan och njuta av inte allt för stora vågor. Jag har surfat tidigare i Marocko men det var ett par år sen och det är bättre att vara ödmjuk med ens kunskaper. Läraren var grymt duktig och pedagogisk och framförallt väldigt hjälpsam. Jag lyckades ta vågen redan på mitt andra försök vilket jag känner mig väldigt stolt över.

Därefter hängde vi på Komune Beach Club som är ett supercoolt ställe. Hotellet och Beach klubben är avsedd för surfare och förutom fantastiska vågor så är allt ekologiskt odlat på plats. Vi kunde ligga på soffor och titta ut mot havet och dricka färsk kokosvatten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind