Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Ögonblick

fotografering Balifilip sjön Balifoto Bali 3franklands Balifoto Bali

 

Det gäller att alltid hålla ögonen öppna för nya möjligheter. I söndags var jag på Nicky Beach med några vänner och vi hade en väldigt trevlig eftermiddag vid poolen. Efter lite drygt en timme kommer en man fram till mig presenterar sig som VD/designer för ett lokalt företag och frågar om jag arbetar som modell och lämnar sitt visitkort. Ett par dagar senare står jag vid en magiskt plats uppe i bergen på Bali och plåtar delar utav hans kollektion. Det gäller att se möjligheterna och ta vara på dem och inte låta dem slinka förbi.

Det är helt sjukt hur jag varje dag känner en enorm längtan efter nästa dag. Jag är som ett litet barn innan julafton, jag kan knappt sova om nätterna för att jag ser fram emot nästa dag så jäkla mycket. Imorgon blir en riktigt spännande dag för mig. På morgonen ska jag iväg till en Muay Thai klubb och träna och senare på eftermiddagen ska jag träffa en svensk fotograf och plåta lite balla bilder.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind