Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

TACK

30234455

 

Trots min förlust känner jag mig som en vinnare ikväll för jag inser hur otroligt fina människor jag har runt omkring mig som stöttat och hejat fram mig med all sin kärlek. Det handlar inte om vinst eller förlust utan om själva upplevelsen. Det här är ingen tävling där jag kan ta lärdom från min förlust och göra det bättre nästa gång, det blir ingen nästa gång. Jag förlorade idag mot en mycket värdig motståndare.

Gladiatorerna har varit en väldigt roligt erfarenhet och en barndomsdröm som gått i uppfyllelse men också en väldigt kostsam historia. Jag känner att även om jag fick chansen att göra allt på nytt skulle jag förmodligen inte gå igenom det igen. Tävlingen har kostat mig en axel- och handledsskada som tagit tid att läka och det känner jag inte är värt. Tyvärr blir det så när det är tävling mellan målinriktade människor.

Nu ska jag fokusera framåt för imorgon har jag faktisk något riktigt stort att berätta. Håll utkik på bloggen imorgon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!