Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Bali överraskar

Kuta Bali

Jag blev lite chockad idag när jag helt plötsligt blir stannad på stranden i Kuta utav ett gäng unga tjejer som ville fotas med mig. Det konstiga var då inte att enbart en eller två ville fotas utan dem blev bara fler och fler och till slut fick jag lite snyggt ta mig därifrån. Jag var med en vän som är designer och bor på Bali och han förklarade för mig efteråt att det var coolt och lite status för dem att fotas med en västerlänning. Jag skojar inte det var helt sjukt, verkligen något jag inte varit med om tidigare.

middag Bali

Något som är väldigt bra med Bali är att maten är väldigt billig. Självklart finns det lite dyrare restauranger men även där blir notan betydligt billigare än hemma i Sverige. Något man bör tänka på är att portionerna inte är lika stora som hemma. Jag upplever att det serveras lite mindre portioner, vilka jag inte nöjer mig med. Tur är att det är billigt och att jag kan beställa 2-3 huvudrätter för ca priset av en lunch i Stockholm. Jag beställde en familjesallad idag, som den kallas på menyn, och det var perfekt stor portion. Salladen och en grön smoothie går på ca 100 SEK.

Privat cinema Privat cinema 2 provat cinema 3

Jag avslutade söndagskvällen på en privat biograf med min vän Filip och killen till höger som jag lärt känna på Bali. Han är en välkänd kläddesigner i Asien och dessutom en riktigt skön kille. Han tog med oss till biografen där vi såg på Nightcrawler. Det är full service på biografen vilket innebär att vi hade en värd som hela tiden serverade vin och kom in med mat till oss, riktigt knäppt men ballt upplevelse.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!