Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Den rätta känslan

bakgata balibeach balibeach bali 3

Fotade igår med en jätteduktig svensk fotograf på Bali. Vi hade pratat lite om vad vi ville ta fram för typ av bilder men när vi väl sågs på eftermiddagen hade vädret vänt och förutsättningarna var inte alls som vi hade hoppats. Trots allt bestämde vi oss för att köra på och skapa med det vi hade.

Det är en magisk känsla när det blir ett riktigt bra resultat och båda känner att det funkar. Modellandet handlar väldigt mycket om samspelet mellan modell och fotograf och ingen kan förvänta sig att den andra ska göra hela jobbet. Jag har träffat många fotografer som är väldigt passiva när dem arbetar och har svårt för att leta nya infallsvinklar. Det som kändes väldigt bra med Niklas var att jag kunde göra min grej och leverera olika poser och uttryck och han jobbade sig runt mig och smattrade med kameran. Just den kombinationen känner jag är väldigt ovanlig.

_AJE3793

fotograf: Niklas Nyman
En utav många bilder i serien som vi tog. Jag hoppas kunna visa mer från plåtningen inom kort. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!