Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Mitt sista inlägg på MAN

392B5798

 

Då har det blivit dags för mig att berätta för er att detta blir mitt sista inlägg på MAN.se men det innebär inte att jag slutar blogga utan bara det att jag fått möjlighet att fortsätta mitt skrivande på en annan plattform. För drygt ett år sedan började jag skriva på MAN.se utan några som som helst förväntningar på vart det skulle leda och ett år senare är MAN.se som ett känt varumärke inom mode, träning och hälsa. Jag känner mig väldigt stolt om att få ha varit med på denna resa och att det har varit en stor ära att få jobba vid sidan om så många fina och kompetenta människor. Tack LejonMedia för allt ert stöd !

Framöver hittar ni min blogg på KEVIN.METROMODE.SE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind