Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Välkommen!

Badbrallor-blom+oas1

Wow mitt första inlägg på Metromode, välkommet hit!

Vem är du och vad sysslar du med?

Jag är 26 år gammal och kommer ursprungligen från Cuba där jag vuxit upp fram tills jag flyttade till Sverige vid åtta års ålder. Tillsammans med familjen bosatte vi oss i Stockholm, närmare bestämt söderort, och har i stort sett tillbringat mestadels av min uppväxt där. Idag bor jag i Stockholms innestad med min flickvän Ellinor.

Från tidig ålder har jag idrottat och det har alltid varit ett stort intresse hos mig. Jag började med simning vid fyra års ålder pga medicinska skäl och vilket fortsatte till att bli mitt stora ungdomsintresse. Jag hade en lång karriär inom sporten där jag tränade och tävlade på allra högsta nivå under många år. Fram mot slutet av gymnasiet började min motivation för simningen att brista och styrketräningen tog över allt mer. Jag började intressera mig för hur jag kunde forma min kropp med hjälp av rätt träning och kost. Idag har jag nio års erfarenhet av styrketräning och högintensiv intervallträning och har även utbildat mig teoretiskt inom området.

Jag arbetar som personlig tränare och hjälper folk dagligen att nå sina individuella mål. Utöver mitt träningsintresse har jag stor kärlek till mode och dessutom älskar jag att stå framför kameran i snygga outfits. Jag minns hur jag redan från liten såg upp till manliga modeller och sa till mina föräldrar att det ska även jag göra när jag blir stor. Jag har modellat till och från under många år och gjort uppdrag både i Sverige och utomlands.

För lite drygt ett år sedan medverkade jag i Top Model Sverige där jag tog mig fram till finalveckan. Längst vägen fick jag motstå mycket kritik för min vältränade fysik och det var detta som också satte stopp för längre avancemang i tävligen. För mig blev detta en drivkraft att fortsätta kämpa hårdare och det var också det som tände gnistan hos mig för att blogga om ämnet mode, träning och hälsa.

Vad kommer vi att hitta i din blogg?

På min blogg får alla som vill följa min vardag vilken aldrig är den andra lik. Jag delar med mig utav mina tankar och tips kring manligt mode, träning och hälsa för alla, varesig man är man eller kvinna, ung eller gammal. Jag brinner för personlig utveckling vilket innebär för mig att varje dag hitta drivkraften till förbättring inom något område. Mitt störta mål med bloggen är att ge alla som inte har fått samma chans som jag, att lära om träning och hälsa utifrån ett sunt perspektiv. Att ta del utav de mest effektiva tipsen för att nå sina mål utav att förlora balansen i livet.

Vad har du för inställning till träning och hälsa?

Jag lever träning. Det innebär att mitt liv kretsar väldigt mycket kring min fysiska utveckling och välmående. En dag utan ett träningspass är ingen komplett dag i mina ögon och att äta hälsosamt är för mig ingen uppoffring utan snarare ett medvetet val för att må bra. Detta är däremot mitt förhållningssätt till träning och hälsa och det är väldigt viktigt att förstå att det är ytterst individuellt. Alla har vi våra egna förutsättningar och är beredda är att göra olika uppoffringar för att nå olika mål. Utifrån våra mål kan vi sätta våra egna riktlinjer på vad som är rimligt och inte. Om alla ska leva efter mitt förhållningssätt skulle inte det funka, det skulle skapa ohälsa i form av stress och möjligen till och med ångest. Dem ideal som drivs på i media är just grundläggande för dessa problem därför ingen förklarar verkligheten bakom resultaten. Det tycker jag är ett osunt förhållningssätt till träning och hälsa. Jag strävar efter att vara tydlig med alla positiva egenskaper med fysisk aktivitet och jag vill vara lika uppriktigt med vad som krävs för att nå fram till vältränad kropp.

Har du något litet tips till den som har svårt att hitta motivation till att träna?

Motivation är väldigt komplext. Jag kan lära dig om effektiv träning, jag kan lära dig om dem mest effektiva kostplanerna utifrån ditt syfte, jag kan lära dig att skapa hälsosamma vanor men det enda jag inte kan lära någon att att hitta viljan till förändring. Viljan kommer inifrån, det kommer från hjärtat och det utlöses oftast utifrån två faktorer. Den ena är att man förstår nyttan och den andra är att man upplever smärta. Ibland stöter man på saker i livet som triggar igång någon utav dessa faktorer och utifrån det bestämmer man sig för göra en förändring. När det sker så finns jag och andra som mig där för dig, för att guida och motivera dig ännu mer så att du verkligen når dina mål.

Du är intresserad av mode också; vad är ditt bästa klädköp hittills i vår?

Jag har införskaffat många fina plagg i vår men om jag måste välja ett så är det utav tvekan min havsblåa linnekostym från Difficult By P. Den är så fin att jag väntar med att använda den till min väns bröllop i slutet på Maj. Det mest praktiska köpet är dock mina vita träningssneaker från vagabond, det är utan tvekan ett måste i alla skohyllor där hemma. Till sist mitt absoluta ”måsteplagg” i alla manliga garderober är en riktigt snygg skinnjacka.

På bilden bär jag:
Linneskjorta: Dstrezzed | Badbyxor: OAS | Solglasögon: LeSpec

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!