Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

En dag i taget

Muay Thai Bali HopprepBali Muay ThaySelf OmninutritionMuay Thai BaliFilip

Ett riktigt bra träningspass på morgonen och sen av till beachen resten utav dagen. Jag önskar jag kunde dela med mig utav den känslan som finns inom mig när det kommer till min träning just nu. Jag älskar det och desto hårdare jag tränar desto mer vill jag göra det på nytt. Det har inte alltid varit så utan det är något jag utvecklat under dem senaste åren. Jag minns mycket väl från när jag tränade simning hur jag alltid myglade mig igenom dem tunga träningspassen. Medans mina vänner simmade längder stod jag vid kanten och låtsades ha håll eller ont någonstans. Fy fan va lat jag var. Det var nog också den grundläggande orsaken till varför jag inte lyckades uppnå mitt yttersta mål. Jag klarade mig fint på korta distanser tack vare min fina teknik och explosivitet men när det kom till längta distanser fick jag se mig slagen varenda gång. Jag fick till och med skämmas riktigt ordentligt engång på ett ungdoms SM.

Nu är det helt annorlunda, idag förstår jag innebörden utav talesättet ”övning ger färdighet”. Det finns inga genvägar utan det finns bara hårt, dedikerat arbete och tålamod. Alla som lyckats bli framgångsrika har gjort det dem älskat konsekvent och utan att se sig om. Det handlar bara inställning, därför gillar jag citatet ”Hinder är sådant man ser när man tar ögonen från målet”. Tur att jag lär från mina misstag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Kevin,
  Vet att du säkerligen ofta får höra vilken inspiratör du är osv., men känner jag ändå att jag vill förklara hur mycket din blogg betyder för mig. Varje gång jag vill hitta motivation, en kick i baken eller läsa något som känns välformulerat och uttänkt, går jag in på din blogg. De du skriver om och som du skriver, känns så ärligt, genuint, genomtänkt och relevant.

  Med risk för att låta som en komplett galning, så känns du som en vän man vänder sig till när man behöver höra just dem där kloka och rätta orden. Enligt mig är du otroligt häftig och jag rådiggar verkligen dina värderingar.

  Tack för att du driver en så himla bra blogg!
  Kram, Maria

  Maria 2015-04-28 17:41:37
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria !

   Vad glad jag blir att höra! Du ska veta att det betyder jätte mycket för mig när jag läser en sån fin kommentar.

   Tack igen !! Kram

   kevin 2015-04-30 10:32:48
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!