Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Our business became monkey business

monkey BaliBeachclubb BaliBeachclubb Bali 4beachclubb bali 3Beachclubb Bali 2

Det finns många magiska platser på Bali och idag fick jag uppleva en utav dessa. Jag är på Finn’s Beachclub, ett sjukt ballt ställe som  ligger avlägset från allt annat. Här finns bara vi, naturen och havet. Något som jag känt under min tid på Bali är att jag saknat ö-klänslan eller ö-livet. Jag upplever att livet på Bali är väldigt likt vilken annan storstad som helst där det är högt tempo och jobb står i fokus. Här på Finn’s kan jag däremot koppla av och känna lugnet utav min semestern. Det vackra med att vara nära naturen är att vad som helst kan hända och nedan ser du vad jag menar.

Our business became monkey business. Ungefär så skulle jag besrkiva det som hände härnäst.

Monkey Bali 2 Monkey Bali 3 Monkry Bali 4

Helt plötsligt dyker en apa upp och verkar ganska gullig när han hänger på trädet bara någon meter från där vi satt. Bara sekunder senare hoppade han till vår bungalo och satt där med stort självförtroende och visade tänderna. Jag försökte ta kort trots att jag började känna hur han blev allt mer aggressiv. Från ingenstans kommer en hona och det tar bara ett par sekunder innan de bjuder på liveshow. Jag knäpper med kameran som aldrig förr och lyckas få den här underbara bilden. Det mest fascinerande är insikten om att apor beter sig ganska likt oss människor.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!