Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Hej då Bali

Beachclub Kuta Bali 2beachclub kuta bali

 

Nu har det blivit dags för mig att återvända hem igen och lägga semestern bakom mig. Det har varit två helt magiska veckor på Bali och jag har skapat många nya minnen och träffat nya och gamla vänner. jag tycker jag har gjort hunnit göra väldigt mycket, nytta och onytta, och det har varit riktigt kul att få umgås med min vän Filip såhär mycket.  Förutom det härliga vädret och kokosnötterna känner jag mig ganska klar med den här resan och kan lämna ön med ett stort leende på läpparna.

Stort tack till P&J för att ni tagit såväl hand om oss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!