KEVIN TRIGUERO

Min ärligaste kompanjon

StrongAsLife-Kev-2StrongAsLife-Kev-3

Ibland önskar jag att jag hade en glaskula i vilken jag kunde titta och se framtiden. Tänk om jag kunde se i den och få svar på allt jag undrar över. Hade jag verkligen velat det? Hade jag verkligen velat veta hur morgondagen ser ut? Om jag vet vad morgondagen bär med sig innebär det att jag inte har något att kämpa för idag.

Jag har kommit till insikt med att varje dag ger mig möjlighet till utveckling och för var dag som går lägger jag förutsättningarna för hur framtiden kommer se ut. Det betyder nödvändigtvis inte att det bara är massa gott som kommer utav det men jag kan känna mig trygg med att jag lagt grunden för att saker ska bli lite bättre. Det finns däremot ett område där jag kan vara säker på morgondagen och där jag bestämmer helt och hållet hur framtiden ser ut. Det är här min träning och fysiska utveckling kommer in i bilden.

Träning är genuint och det finns inget jag kan göra för att lura min kropp. Träning och det resultat jag uppnår genom mitt slit är hundra procent ärligt och är en reflektion utav hur väl jag skött mig. Mycket annat i livet är beroende utav många faktorer som är bortom vår kontroll men när det kommer till träning så är det bara upp till mig själv och hur mycket jag är beredd att offra för att nå mitt önskade resultat. Min kropp ljuger aldrig för mig, den är min ärligaste kompanjon och jag kan alltid lita på den kommer reagera på min ansträngning.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!