Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Hon vann!!

DSC_4141DSC_4102DSC_4131DSC_4047-2foto: Oscar Jettman

Vilken magisk kväll det blev igår. Efter tre veckor ifrån varandra kändes det äntligen bra igen. Som jag har saknat Ellinor under inspelningstiden, det är tur att jag varit bortrest och kunnat fokuserat på annat. Hon har kämpat som fan och jag vet att hon tyckt att det varit riktigt tufft vissa gånger, såpass att hon övervägt att lämna. Det är inte lätt att vara övervakat 24/7 och inte få ha sitt eget space.

Efterfesten var helt galen och vi var inte hemma förens väldigt sent igår natt. Jag har varit uppe sen 8 vilket innebär att jag inte sovit speciellt mycket och jag börjat tro att det är nå konstigt med mig. Spelar ingen roll när jag lägger mig så är jag uppe tidigt.

Stort tack till alla er som röstade på henne igår kväll. Det betyder jätte mycket för oss båda!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!