Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Olika förutsättningar, Ett mål

Löpbild_small_2

Nu börjar resan fram till Tough Viking den 9 maj. Jag och PT-fia fick som utmaning att coacha Ellen Bergström och Daniel Paris mot sitt livs största fysiska utmaning. Jag skämtar inte när jag säger att det blir den största fysiska prövningen dem stått inför. Båda  har väldigt olika förutsättningar och dem behöver olika typ av träning för att lyckas ta sig igenom samma bana. Det är väldigt viktigt att minnas att vi måste utgå från oss själva, våra egna förutsättningar och målsättningar. I den här serien blir det väldigt tydligt hur det kan skilja så drastiskt mellan olika personer som tränar inför samma sak.

Det är ingen lätt uppgift vi har framför oss, varken vi som coacher eller deltagarna. Det är en stor utmaning vi har framför oss men vi ska ta oss igenom tillsammans.

Se första avsnittet

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!