Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Mot Tough Viking

IMG_3405IMG_3407

 

Idag spelade vi in näst sista avsnittet av vår träningsresa fram till Tough Viking den 9 maj i Hagaparken. Ellen och daniel har haft en hel månad att förbereda sig fysiskt inför helgens stora utmaning och idag tog vi tag i den mentala aspekten. För många är ett lopp som Tough Viking inte bara en fysisk utmaning utan också en stor mental utmaning. Det handlar dels om att finna tron på sig själv men också att våga övervinna rädslor. Att känna sig bekväm i en situation där vi vanligtvis inte är vana vid och ta klivet utanför vår bekvämlighetszon är oftast svårt, det kräver mycket vilja och stark psyke. Mer om detta kommer ni få se inom kort.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!