Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Sommarkostymen

DBP-beige3-webb DBP-beige1-webb DBP-beige2-webb

 

 

Inför sommaren kan det vara bra att tänka på om man ska införskaffa åtminstone en linnekostym. Linne är ett tyg som oftast förknippas med sommaren och vilken har en unik andningsförmåga. Med tanke på värmen som kan bli under sommaren är linne väldigt passande då tyget släpper igenom mer luft och jag slipper svettas ihjäl i min kostym. Dessutom kan jag inte sticka under stolen med att linne passar kanon vid mer avslappnade tillfällen. Jag brukar också tänka på färgvalet och till sommaren väljer jag att bära mer ljusa färger, dels för att det är snyggt men det inte absorberar lika mycket solljus som mörka toner. Linnekostymen på bilden har jag införskaffat hos Difficult by P.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!