Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

2 dagar kvar till Tough Viking

2B7A4052

 

Torsdag och nu är det bara två dagar kvar innan loppet på lördag. Förhoppningsvis har du fullföljt pass 1 & pass 2 och troligtvis känner du av hur träningspassen hänger kvar i kroppen men än finns fortfarande lite krut kvar i dig. Idag vill jag att därför att du ska fokusera än mer på själva löpningen och hitta självkänslan i att bemästrar distansen och tempot.

Ditt mål idag är att ge dig ut och springa mellan 5-8 km. Dessutom vill jag att du tänker på att hitta rätt löpteknink, hitta andningen och lära känna hur din kropp reagerar under löpningen. Försök hitta rytmen och vid stunderna då det blir tufft försök hitta enkla medel för att överkomma dessa, försök också minnas dem för det kan du ha nytta utav på lördag.

Nedan finns ett klipp som jag rekommenderar dig att se innan du ger dig ut och springer. Här går man igenom hur du enkelt förbättrar din löpteknik och ger dig ett par olika övningar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!