Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Du kommer dö av skratt

Killarna_small_2

Näst sista avsnittet finns nu ute för dig att se. Jag kan varmt rekommendera dig att klicka på länken nedan och se hela avsnittet för det är bland det roligaste jag sett.

Daniel är en fantastisk kille med många bra egenskaper men när det kommer till fysisk aktivitet så ligger han på minus. Jag menar verkligen inget illa när jag säger detta utan jag ser det snarare som en enorm utvecklingsmöjlighet för hans del. Jag önskar jag hade mer tid att jobba med hans psyke för den sätter verkligen käppar i hjulet för hans utveckling. Han har tagit ett stort steg i rätt riktning bara genom att försöka och det är helt fantastisk. Jag vet att det är många som känner likadant som honom och vilka inte riktigt vågar gå ta steget till ett aktivt liv pga okunskap eller rädsla för hur andra ska uppfatta en. Jag kan vara likadan när kommer till andra aspekter i livet men därför finns det hjälp att få. Jag brukar påminna mig själv om att det är okej att fråga om hjälp och oftast när jag gör det brukar jag bli chockad över den respons jag får. Folk är öppna och delar väldigt gärna med sig av sin kunskap så länge jag visar ett genuint intresse för att lära.

Se hela avsnittet HÄR

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!