Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Känsla

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1

 

Förstklassigt arbete utav fotograf Niklas Nyman

Wow vilka sommarvibes som rusar genom kroppen när jag ser bilderna. Det är svårt att inte längta till dagarna då termometern visar stadigt över 25 grader och solen skiner med sina varma strålar över vårt Stockholm. Ett tips tills dess är att införskaffa ett par slitna-jeans alternativ att slita ut dem på egen hand. Jag tycker personligen att det är knepigt att göra det själv men sliter gärna ut mina lite extra. Jag tycker att jeansen bara blir snyggare ju mer slitna dem blir. Något du också kan tänka på är att klippa längden på byxbenen någon dm så att du får dem sommar-korta. Första gången jag gjorde detta köpte jag ett billigare par och testade mig fram, kan varmt rekommendera dig att göra detsamma så slipper du slösa massa pengar i onödan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!