Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Fokus 8-pack !

   P7760458P7760449P7760453P7760455

Imorse kom Viktor Frisk och Mike Radoor förbi Planet Fitness för att köra ett träningspass med mig. Jag hade förberett ett träningspass men blev det ett helt annat i.o.m att det krockade med deras schema för veckan. Istället körde vi 30 min löpintervaller och avslutade med 30 min magträning. Jag tror grabbarna gick härifrån med lite mer kött på benen särskilt när det kommer till magträning och hur man ska tänka för att få maximal kontakt under rörelsen.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!