Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Sommarskjortan

imageimageimagefoto: Niklas Nyman

Känslan när jag går med sandalerna i handen och strandpåsen i andra på väg mot ett efterlängtat dopp i havet. Jag får rysningar bara jag tänker på saken. Dessa bilder plåtade jag på Bali tillsammans med Niklas och det jag tycker är fascinerande med bilderna är hur det känns mer som Central America än just Sydost Asien.

Jag hade tröttnat på alla långärmade skjortor på senare tid och dem har bara hängt i min garderob utan att jag använt dem. Istället för att slänga dem kom jag kom dem briljanta idén att jag kunde klippa ärmarna och rulla upp dem lite slarvigt och få till perfekta sommarskjortor. Nu har jag en hel drös med skjortor redo inför sommaren. Ett tips om man vill få dem lite mer perfekt sydda är givetvis att lämna in dem hos skräddaren.

Solglasögon: VonZipper | Skjorta: Zara | Shorts: Franksland | Sandaler: Weekday | Strandpåse: Björn Borg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!