Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Mad Max filmpremiär

Mad Maxfoto: Peter Ortvik

Filmpremiär för Mad Max igår kväll och det var fullspäckat schema. Ni som följer mig på instagram (@kevintriguero) fick se ett kort klipp från dem helt galna grabbarna Burn out Punks. Det var eld överallt och dem jonglerade med brinnande motorsågar, helt sjuka. Innan filmpremiären hade jag varit iväg och kört gokart med bland annat Martin och Jimmy från Rackartygarna. Vi var totalt 21 som tävlade och jag slutade tyvärr bara på en 6:e plats. Filmen är mer galen än Burn out Punks, det är fullspäckat action i 90 minuters och enligt min mening ganska platt handling. Kul att ha sett den men inte mer.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!