Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Crazy ANANAS

Badbyxor2 Oas-webb

Vad heter ananas på engelska? Ananas eller Ananas? =) Skitsamma.. ett tråkigt skämt som man enkelt åker dit på många gånger, särskilt när man inte är hundra procentigt med i matchen.

Jag älskar dem här shortsen och jag vill nog påstå att det är mina sommarfavoriter. När jag först såg dem undrade jag vilken galen människa som kunde sätta såhär många ananas på ett par shorts men när jag väl tog på mig dem föll jag för dem. Perfekt passform i kombination med galen design och den perfekta sommarfärgen. Jag kan ju bara påpeka att det finns inga andra badbyxor som får ens gyllenbruna sommarhy att se bättre ut.

Shorts: OAS | Skjorta: Dstrezzed | Solglasögon: H&M 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!