Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Din åsikt?

P7760490P7760463P7760470P7760479P7760499P7760501

 

Idag var det åter dags för plåtning med min fotograf Michaela. Vi har snart jobbat ihop i 1,5 år och det är så roligt att se hur mycket vi utvecklats under tiden tillsammans. Allt ifrån hur vi jobbar, hur vi tänker till hur vi ser på modeskapande och hur vi vill utveckla bloggen. Det ligger så mycket tankeverksamhet och slit bakom varje inlägg som läggs upp. När jag började med detta trodde jag som alla andra att det handlade om att gå runt och fika med sina vänner och skriva ett inlägg om saken men det är verkligen så mycket mer än så. Jag beundrar många inom branschen som hållit på med detta under så långt tid och lyckats skapa sig ett yrke utifrån det.

Det vore jättekul att höra från er vad ni önskar se mer utav på bloggen? Något tema? Något ni intresserar er lite extra för? Vad kan jag utveckla för bloggen ska bli bättre? Lämna gärna en kommentar eller om ni hellre känner för skriv ett mail till mig med era tankar.

Skriv till kevin@metromode.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tja grym blogg. Vad är det för skjorta som du har på dig?

  Per 2015-05-30 23:54:03 http://personberg.se
  Svara
 • Hej Kevin, hoppas du fortfarande läser dessa kommentarer.

  Jag har lite av en request för du har ALLTID jäkligt snyggt hår.
  Oavsett vilka bilder man tittar på, skulle du kanske kunna ge en ”tutorial” på hur du fixar ditt hår?
  Någon frisör att rekommendera i stockholmsområdet?

  Mvh,
  Jonas

  Jonas 2015-05-21 09:19:28
  Svara
  • Svar på Jonass kommentar.

   Tjena Jonas ! Fan vilken skön request! Självklart ser jag till att göra det. Håll utkik under nästa vecka !

   Ciao!

   kevin 2015-05-21 12:06:24
   Svara
 • hej Kevin! Jag skulle jättegärna vilja ha något mat-inlägg där du skriver lite om hur du tänker kring mat i samband med träning och så. Har du fuskdagar? har du en strikt diet m.m. Jag tränar och tycker det är svårt att veta hur mycket jag ska äta. Jag tycker det är svårt att räkna kalorier och har ingen aning om ifall jag äter för mycket eller alldeles för lite.
  Jag brukar tänka att jag ska äta när jag är hungrig och på helgerna brukar jag lätta lite på reglerna och äta godsaker, men hur mycket förstör det mina träningsresultat egentligen?

  Det hände mig en grej för någon vecka sedan. Mitt under ett crosshit pass så triller jag bara ihop, börjar spy och får riktigt svårt att andas. Går till doktorn dagen efter och har otroligt lågt blodtryck m.m. Hon sa då att jag förmodligen äter för lite i samband med min träning. Men jag äter väldigt mycket känns det som. Efter ett pass kan jag äta typ 3 portioner pasta och på helgerna kan jag smälla i mig en hel ben and Jerry + en chipspåse, men jag går ändå ner i vikt? skulle behövt lite råd från någon med kunskap. Tacksam för svar! kram

  Din blogg är superbra och inspirerande, fortsätt som du brukar! Jag är en 17-årig tjej och hade tyckt det varit superkul om du kunde tipsa om lite träningskläder och mode för tjejer. Förstår om det är lite svårt när du är en man haha, men ett kanske?

  Linnea 2015-05-17 13:07:10
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea!! Tack för din kommentar. Jag ska skriva ett inlägg på det tema som du efterfrågar så håll utkik under veckan. Vad gäller tjejmode så är det inte riktigt min grej fast jag har väldigt mycket åsikter om vad som är snygg och inte. Jag låter andra duktiga tjejer som bloggar inom området ta hand om den biten. =) Kram påre!

   kevin 2015-05-17 19:40:37
   Svara
 • Jag vill se mer av dig!
  Jag tycker redan att din blogg är grym, Hehe.
  Ni är så duktiga 🙂
  Kram

  ellinor bjurström 2015-05-16 18:47:59 http://Www.ellinorbjurstrom.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!