Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Outstanding Black & White

BW Kevin12BW Kevin8BW Kevin5BW Kevin10
foto: Michaela Andersson

Svart/Vit må fan upplevas som väldigt tråkigt men jäklar vad snyggt det kan bli. En sak är säkert och det är jag gör precis hur jag vill när jag vill och det uppmanar jag dig också till. Jag vill inte behöva känna att jag passar in hela tiden och det är en grym känsla att sticka ut ibland och göra min egen grej.

Jacka: J.Lindeberg | Tshirt: Dead Legacy | Byxor: Zara | Sneakers: Vagabond | Klocka: Yvette Hass | Armband: Noie | Solglasögon: LeSpec | Hatt: Stetson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej, är ute efter hatt liknande den du har. Vet du möjligtvis vad det är för modell?

    Tack på förhand!

    /Magnus

    Magnus 2015-06-11 16:01:12
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!