Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Öst till Väst

!IMG_1248!IMG_1224!IMG_1650foto: Jenya Kadnikova

 

Mer shortsmode men denna gång från Sydost Asien. Under min resa på Bali träffade jag en designer som genast blev väldigt intresserad av att plåta i hans senaste kollektion. Vi åkte till en fantastisk plats vid namn Bedugul vilket ligger uppe i bergen på norra delen utav Bali. Det är tre sjöar mitt bland regnskog och berg och denna är den minsta utav dem. I.o.m att det ligger beläget så högt ovanför havet lägger sig dimman ganska spöklikt över sjön.  Kollektionen består av en blandning badshorts och vardagsshorts.

Se hela kollektionen här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!