Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

SL STICK !

IMG_0435

Jag släpper förbi folk dagligen utan sl-kort och kommer fortsätta göra det. Det är äckligt hur mycket vi förväntas betala för att åka kollektivtrafik. Inte nog med att bensinpriserna skjuts i höjden så att folk tvingas ställa bilen men nu ska det också behöva bli en klassfråga om vi kan åka kollektivtrafik. Det kanske blir träning för oss alla till slut, vi börjar gå överallt och inom kort kommer vi inte längre ha mer problem med övervikt i det här landet. Och gladeligen är jag för att det är sommar för när vintern kommer jag då kommer vi alla frysa ihjäl.

Det räcker med allt snack om att det fuskarna som är bidragande orsaken till att månadskortet höjs för oss alla, SKITSNACK. Den enda orsaken till prishöjningen är för fler statligt anställda behöver få höjda månadslöner och vinsten måste redovisas. Och att ge ordningsvakter makt till att ingripa? Det räcker med att ge fler människor befogenhet att agera med våld mot en annan människa, till slut får vi alla nog.

Läs artikeln här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!