Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Fitness for Men

KevinTrigOmslag

 

Jag är jätte stolt över att få pryda omslaget på Fitness for Men Sverige. Jag har alltid sen jag var liten drömt om att få vara på omslaget av en stor fitnesstidning och när jag äntligen är det känns det surrealistiskt. Inne i tidningen hittar ni jätte mycket tips om kost och träning och dessutom en längre intervju med mig. För att fira detta har jag fått tillåtelse att ge bort en årsprenumeration av Fitness for Men till 5 lyckligt lottade.

För att vinna vill jag att du lämnar en kort kommentar om vad motivation innebär för just dig?

Jag kommer senast fredag delge de fem vinnarna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Motivation är en inre styrka eller drivkraft som tillkommer dagen då man sätter upp ett mål. Ett mål som kan handla om träning, kost eller andra saker i vårt vardagliga liv. Att hitta motivationen är för mig väldigt viktigt för att jag ska nå min fulla potential. Dock kan motivationen svikta från dag till dag. Man är inte alltid lika motiverad att köra det där träningspasset eller löppasset, men viktigaste är att inte ge upp. Dagen då motivationen tryter kan även vara dagen då du ger upp. Därför är det för mig viktigt att alltid göra det som jag har bestämt mig för. Inga undantag, utan att bara köra. Det får min motivation att kvarstå!

  Victor Axelsson 2015-05-21 14:39:36 http://victoraxelsson.blogg.se
  Svara
 • Motivation ur mitt perspektiv är att sätta upp mål för sig själv som faktiskt är möjliga att nå men som kräver ansträngning. När man når sina måla tillkommer även glädje i det man gör och på så sätt blir man motiverad till att nå sitt nästa mål för att få den där adrenalinkicken igen! Härlig läsning för övrigt, keep it up!

  Marcus 2015-05-21 10:04:53
  Svara
 • För mig är motivation viljan att utvecklas och bli bättre på något. Detta kan komma från inspiration eller passion (härligt att det rimmar) för det man gör.
  Men motivation är kusin med disciplin, vilket många missar. Detta medför tyvärr att många nyårslöften går i rök efter 1-2 månader.

  August 2015-05-20 21:17:31
  Svara
 • Motivation för mig innebär drivkraft, någonting som driver mig ständigt mot mina mål, det kan vara att se en förebild som dig själv eller folk(vänner) på gymmet lyckas vilket får mig motiverad att pusha hårdare samt hjälpa andra på gymmet med det jag kan bra. Glädjen som uppstår när jag och dem i min omgivning utvecklas ger motivation till mig samt de andra på gymmet!

  Alexander 2015-05-20 18:48:28
  Svara
 • Motivation för mig är den inre drivkraften att ständigt vilja utvecklas för att kunna nå sina uppsatta mål.

  Frej Engberg 2015-05-20 17:39:59
  Svara
 • Motivation tänder gnistor inom en. Motivation får en att påbörja projekt, eller till och med en helt ny livsstil. Det som får en att fortsätta kallas dock inte motivation, utan disciplin. Båda delar är nödvändiga – både motivation och disciplin krävs för framgång. För mig är motivation en underbar känsla som bidrar med energi och positivitet.

  Magnus 2015-05-20 17:30:00
  Svara
 • Motivation är den inre rösten hos oss som för oss närmare vårt mål. Motivationen leder in oss på vägen och är en av faktorerna till att vi faktiskt stannar kvar på vägen och fortsätter gå tills man kommer fram till sitt mål. Oavsett motgångar.

  Firat 2015-05-20 15:51:19
  Svara
 • Min motivation innebär att hitta de roliga, och att sätta SMÅ mål så de går snabbt att få de små resultaten. Resultat= glädje att fortsätta!

  nathalie 2015-05-20 14:44:53
  Svara
 • Motivation är att i botten känna glöd och kraft inför något. Motivation handlar om hålla den glöden och kraft vid liv, genom att hålla sig fokuserad och påminna sig om varför man gör det man gör. Motivation innebär att det finns ett klart mål och en strävan. Motivation håller mig driven!

  Maria 2015-05-20 13:55:51
  Svara
 • Motivation för mig är att få kolla igenom din blogg varje dag och kanske genom den vägen lyckas med att bygga upp min drömkropp. Man kan kalla det eftersträvan men jag kallar det motivation.

  filip 2015-05-20 12:54:40
  Svara
 • Motivation är en kraft som man kan se men inte känna på, som gång på gång drar dig längs med fotknölarna till gymmet eller till kusens backe för en omgång spya. Allt detta för att du ska nå ditt mål som du satt upp en gång för länge sedan. Motivationen är det som är bränslet i bilen på väg mot sin destination!

  david 2015-05-20 12:10:03
  Svara
 • Motivation likt detta och diverse Instagramkonton gör att jag kan ta mig ur sängen och dra min smått tveksamma karaktär till gymmet innan jobbet. Det gör att jag svävar efter att gå och lägga mig som en lite bättre människa än vad jag var när jag vaknade 🙂

  Gustav 2015-05-20 10:09:44
  Svara
 • Motivation ger en kraft och energi att påbörja och fullfölja sina drömmar, något som tänder en gnista inom en.

  Johan 2015-05-20 10:09:35
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!