Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Sommarens mode HERR

Rosa2Rosa8Rosa4Rosa14foto: Michaela Andersson

 Det varit en hel del snack om man får bära shorts på stan eller inte. Alla får göra som dem vill men enligt min mening är det givetvis okej att bära short så länge klädsen är anpassad efter tillfället. Jag kan exempelvis inte komma med badshorts till ett formellt möte men jag ser heller ingen anledning varför jag inte skulle kunna bära ett par väldressade shorts tillsammans med en snygg skjorta. Det tycker jag istället är att visa att jag är kan anpassa mig efter olika situationer. I slutändan handlar det om hur jag känner mig med det jag har på mig och att ge ett gott intryck av mig själv som person.

Vad är din åsikt om saken?

Linneskjorta: Zara | Linneshorts: Local Bali | Skor: Axel Arigato | Armband: Noie | Solglasögon: H&M

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!