Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Nya solglasögon?

P7760577

P7760597429805

 

Jag vill att ni ska veta att jag läser alla era kommentarer och hämtar inspiration från era tankar och ideér för att själv utvecklas och skriva mer om det jag brinner för. Det jag vill säga är att jag är otroligt tacksam för er delaktighet i bloggen. Lite senare idag kommer jag avslöja vilka 5 som vinner en årsprenumeration utav Fitness for Men men innan dess tänkte jag att någon ska få hem ett par Gucci solglasögon från Lensway.com.

För en tid sedan gjorde en reklamfilm för Lensway som jag till en början var lite skeptisk till hur det skulle mottages men det har blivit en dundersuccé. Jag är så jäkla glad för att det har uppfattats på rätt sätt och jag vet inte hur många som kommit fram till mig och frågat efter ”chinskungen”. Chinskung eller inte så vill jag skicka ett par snygga solglasögon till en av er och vem det blir får ni veta på söndag.

För att vinna skriv en kort kommentar med dina två favorit modebloggare och kort varför?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • När det gäller liknande min stil och som efterliknar det mode hållet jag strävar åt toppar din härliga kollega på metro.

  Philip Conradsson: Hans stil är väldigt klassisk, enkel och stilren. En stil som håller, vilken trend som en gäller. Otroligt inspirerande och en riktig favorit att sitta och läsa. En stil som bara finslipas ju längre tiden går utan något drastiskt.

  Nästa inspiration hittar vi över atlanten och en riktig stil ikon. Johannes Huebl: Hans stil en otroligt klassisk och stil ren Enkelhet utan att kompromissa gällande det andra. Att dessutom han och hans fru utgör ett av världens stiligaste par gör inte saken mycket sämre. Något jag även måste få avsluta med , då du och Ellinor är lika inspirerande att se i vardagen.

  Sebastian Bengtsson 2015-05-25 22:38:34
  Svara
 • Iamgalla : hans inlägg är alltid med stil och innehåller nästan alltid mycket snygga outfit bilder.

  Viktorfrisk : skriver mycket bra inlägg om mode och annat. Han lyckas att få dem att kännas personliga vilket inte alla bloggare lyckas med. Han lyckas även få in livserfarenheter vilket får en att bli mer intresserad.

  Junias 2015-05-23 15:45:40
  Svara
 • Vem som tar första platsen som min favorit modebloggare är helt klart du Kevin. Att du ständigt kommer med subjektiva inlägg när det kommer till modebloggandet så kommer man väldigt nära din klädstil och din personlighet utifrån vad du tycker om. Detta är inspirerande då du har en väldigt bra smak, speciellt när det kommer till sommarskjortor. Att du sen kan kombinera modebloggandet med träningen får mig att besöka din blogg dagligen.

  Andraplatsen tar Viktor Frisk, med sin udda klädstil är det nästan omöjligt att inte få upp ögonen för honom och han levererar alltid läsvärda inlägg inom mode.

  Firat 2015-05-23 11:02:50
  Svara
 • Jag tycker utan tvekan att du ligger på första plats och det är för att du har en sådan stil som passar in på mig väldigt bra. Du får även in mycket lärdom på din blogg som gör att det blir mer intressant. Jag själv håller på med mode och träning och att läsa din blogg gör att jag också vill starta upp en blogg och följa mina mål. En annan modebloggare som också skriver väldigt bra och har en bra blogg ytligt är Viktor Frisk. Jag har länge följt hans blogg så som med din din och han har en skön stil med många variationer. Viktor får också in Mycket lärdom om livet och får in mycket personligt, vilket är bra!

  filip 2015-05-22 23:21:03
  Svara
 • Jag gillar din blogg, då du har en lagom balans mellan mode och träning vilket jag gillar! Det blir inte för enformigt och du klär dig väldigt stiligt för humana priser trots att du har en sportig livsstil.
  Sen tycker jag även om, för modetips, att kolla in Andreas Wijks blogg. Han har en väldigt cool klädstil och tar proffsiga outfitbilder!
  PS. Skickar du med ett par vadinplantat också? 🙂

  Benjamin Armas Ekdahl 2015-05-22 15:05:39
  Svara
 • Självklart du Kevin! Framförallt för att du har en fantastisk klädstil! Jag älskar din uppklädda men ändå ”enkla” klädstil du har på dig i vardagen! Att du sedan, precis som mig, har ett fruktansvärt stort intresse för kost och träning får inte saken att bli sämre. Enligt mig ska en blogg vara rolig och underhållande att läsa, den ska innehålla olika områden, inte bara mode. Den ska även vara personlig och ta upp ens personliga åsikter, samtidigt som det även kan förekomma helt andra inlägg med annat syfte. Till exempel inlägg som man kan ta lärdom av, som ditt senaste etc.. Med samma motivation tycker jag också att David Lundin driver en bra blogg. Båda ni blandar roliga, personliga och intressanta inlägg med fantastiska bilder till.

  Victor Axlesson 2015-05-22 14:51:59 http://Victoraxelsson.blogg.se
  Svara
 • 1. Du såklart. För att du är bäst. Älskar din klädstil och du skriver på ett perfekt sätt. Du är så fruktansvärt perfekt !! Love you

  2. Sen älskar jag vikto frisk. För att jag älskar hans stil på kläder, han är fett snygg och mysig c:

  Alexander 2015-05-22 09:48:16
  Svara
 • Hej, riktigt fina glajjor, hade gärna glidit runt i dessa på Tylösand i sommar till sånger från gyllene tider

  Marcus 2015-05-22 09:44:13
  Svara
 • Jag tycker att Martin Hansson och Viktor frisk har bra bloggar. För att dom lägger inte upp onödiga grejer och jag gillar deras stil. Plus så skriver dom bara inte om mode, dom skriver om olika grejer.
  Haha inte så jätte bra skrivet men ah 😉

  Hardy Hazhar 2015-05-22 09:34:14
  Svara
 • 1. Kevin Triguero

  Du blandar stil och träning på ett otroligt bra sätt, perfekt balans. Dessutom är din blogg motiverande och jag blir alltid glad när jag klickar mig in här. Keep up the good work!

  2. Viktor Frisk

  Jag tycker Viktor använder sig av snygga kläder som passar en vanlig 20-årings plånbok och han krånglar inte till det å ska ha någon överdrivet svår stil, utan kör ganska casual som får en att känna att man kan klä sig snyggt om man bara är bekväm i det man bär. Också en blogg som man blir glad av att läsa, då man får inspiration och glädje av att känna att man har råd med en fin garderob trots att man som jag själv, liksom Viktor, endast är 20 år gammal!

  Jacob Linder 2015-05-22 09:34:06
  Svara
 • Mina favoriter måste vara Viktor Frisk och du Kevin.
  Ni är mina främsta svenska inspirationskällor inom modet, både för att ni klär er riktigt fräscht och för att ni har grymma personligheter dessutom.
  Blev riktigt glad av ditt bemötande på Fitnessgalan. Tack för grym inspiration!

  Ludwig Jernberg 2015-05-22 09:17:32
  Svara
 • Martin Hansson (martin.metromode.se) Härlig ”vardags uppklädd” stil som ger mycket inspiration.
  Philip Conradsson (philip.metromode) Alltid välklädd, perfekt inspiration när man ska på fest.

  Joakim 2015-05-22 09:16:40
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!