KEVIN TRIGUERO

Bröllop – val av kostym

DBP-beige2-webb DBP-Blå-webb

 

Idag ska jag på mitt allra först bröllop. Det är min vän Sebastian som är först ut i vårt kompisgäng med att gifta sig. Jag har verkligen sett fram emot den här dagen under lång tid. Även fast det inte är mitt bröllop känns det som ett stort steg mot det vuxna. I onsdag hade vi världens roligaste svensexa för honom. Han fick vara med om väldigt mycket roligt, läskigt, och pinsamt under dagen och avslutningen blev magisk. Vi hyrde ett stor villa på Stegesund utanför Vaxholm där vi festa hela natten fram till sena morgontimmar.

Jag har länge gått och tänkt på vad jag ska ha på mig och det har stått mellan dessa två linnekostymer från DifficultbyP. Jag älskar designen och sommarkänslan. Länge har jag varit bestämt på den blåa men hade då också glömt att jag måste matcha Ellinors klänning. Hon har jättesvårt med val av klänning och fortfarande 1 timme innan vi måste åka är hon tveksam till vad det blir. Jag har fått tänka om och nu får det helt enkelt bli den ljusa kostymen med lite blå detaljer. Ska lägga upp lite bilder från bröllopet imorgon.

Ha en fin lördag !

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kul att du lägger upp mer träningsrelaterade inlägg! Har en fråga på det området till dig. Har nu deffat i några månader och har kommit i bättre form. Jag har slitit som ett djur för att lyckas o nu undrar jag hur jag ska tänka för att behålla formen även under sommaren, allra helst året om även om jag senare vill fokusera på att bygga mer muskler. Ska jag fortsätta ligga på kaloriunderskott? Är det lätt att gå tillbaka till sin normalvikt igen? Vore tacksam för svar? Hur lyckad du hålla formen året om? Jag äter endast nyttig kost, men frågan är hur man ska lägga upp mängden mat.

    Lovisa 2015-05-31 05:56:58
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!