KEVIN TRIGUERO

Kärlek i Top Model huset

Top Model Svergie

 

KÄRLEK. Tiden bara flyger fram! Det är snart ett och ett halvt år sedan jag träffade Ellinor för första gången i Top Model huset. Jag minns så väl att vi inte alls kom överens till en början. Jag tyckte hon var skitjobbig som klagade på allt från högklackat till att det var killar med i programmet och hon gillade inte mig för att jag käftade emot. Antagligen stämmer det att kärlek oftast börjar med bråk.

Relationer i TV-program där man har noll kontakt med omvärlden utvecklas i en enorm takt och därav kändes två-tre veckor under inspelning som två-tre månader i verkliga livet. Det tog någon vecka innan vi började förstå varandra och jag tror att vi båda någonstans redan då börjat fatta tycke för varandra men ingen vågade riktigt visa sig svag för den andre. Kille som jag är började jag känna stor längtan efter någon att mysa med och det var något med Ellinor som jag hela tiden drogs till. Av någon anledning, hur knäppt det här än låter, fastnade jag för hennes underbara doft. Inte hennes parfym utan hennes naturliga doft. Jag kunde gå och be om att få dofta bakom örat på henne och samtidigt passade jag på att ge henne en kram. Jag tror hon gillade det och njöt utav att ha mig hängandes runt omkring henne.

Något som utmärker den här tjejen är hennes sköna energi, hon är alltid glad och sprallig. Hon har en sådant sätt till sig att hennes glada inställning smittar av sig och får mig att må bra. Jag beundrar henne för det och är väldigt tacksam att jag kan vara runt omkring en sådan positiv människa hela tiden. Vi ställs inför nya prövningar hela tiden och vi tar oss igenom dessa tillsammans. Hon hjälper mig och jag hjälper henne.

Läs också:
If you fall, I’ll be there 
Hon gör mig galen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!