KEVIN TRIGUERO

OK att bry sig?

foto: Michaela Andersson

För mig är det viktigt att det ser lika bra ut med kläder som utan kläder. Förstå mig rätt för det jag säger är att jag faktiskt bryr mig om mitt utseende. Jag bryr om hur andra uppfattar mig, jag bryr mig om hur min flickvän ser på mig och hur hon tänker när hon ser mig. Jag har av någon anledning alltid tränat hårdare när jag varit i en relation och jag tror att en utav anledningarna är för att jag vill att min partner ska se det bästa hos mig. Jag vet att kärlek går bortom all det ytliga men ändå tycker jag att det är viktigt att man tar hand om sig själv för den andres skull och för relationen.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Är man vältränad är det mannen som lyfter outfiten, inte outfiten som lyfter mannen.
  Man mår bättre, ligger bättre och ser bra ut naken dessutom.

  Filip 2015-06-02 23:14:13
  Svara
  • Svar på Filips kommentar.

   Gillar ditt tänk! Jag vill inte att kläderna ska lyfta mig utan som du beskriver jag som lyfter det jag bär.

   kevin 2015-06-02 23:52:58
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!