KEVIN TRIGUERO

Smarrig jordgubbstårta 

Jordgrubbstårta på födelsedagen hade varit trevligt. Såhär gott hade det kunnat ha sett ut just nu men dessa tårtor åt vi faktist upp för ett par veckor sedan. Även om jag inte får njuta utav dem idag så är dem otroligt fina att titta på och helt ärligt känns det tillräckligt tillfredställande.

27 år idag och jag känner mig mer starkare än någonsin. Åren går och när jag var lite yngre hade jag vissa föreställningar om hur mitt liv skulle se ut vid denna tidpunkt. Vissa saker har jag lyckats med och andra har jag skrotat. Ibland upplever jag hur allt är så tydligt och ibland vänds hela min värld upp och ner. Det jag lärt mig under vägens gång är att allt löser sig så länge man är villig att lägga ner det hårda arbetet. Många vill hävda att jag är i mina bästa år och hade förmodligen offrat en hel del för att kunna återgå till min ålder. Jag ska ta tillvara på den kraften och styrkan som finns inom mig och fortsätta kämpa för det jag tror på och förhoppningsvis kan jag blicka tillbaka om ett par år och beundras över mig själv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!