Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Smarrig jordgubbstårta 

Jordgrubbstårta på födelsedagen hade varit trevligt. Såhär gott hade det kunnat ha sett ut just nu men dessa tårtor åt vi faktist upp för ett par veckor sedan. Även om jag inte får njuta utav dem idag så är dem otroligt fina att titta på och helt ärligt känns det tillräckligt tillfredställande.

27 år idag och jag känner mig mer starkare än någonsin. Åren går och när jag var lite yngre hade jag vissa föreställningar om hur mitt liv skulle se ut vid denna tidpunkt. Vissa saker har jag lyckats med och andra har jag skrotat. Ibland upplever jag hur allt är så tydligt och ibland vänds hela min värld upp och ner. Det jag lärt mig under vägens gång är att allt löser sig så länge man är villig att lägga ner det hårda arbetet. Många vill hävda att jag är i mina bästa år och hade förmodligen offrat en hel del för att kunna återgå till min ålder. Jag ska ta tillvara på den kraften och styrkan som finns inom mig och fortsätta kämpa för det jag tror på och förhoppningsvis kan jag blicka tillbaka om ett par år och beundras över mig själv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand