KEVIN TRIGUERO

Bygg större bröstmuskler

Fitness-kevin-metromodeFitness-kevin-metromodeFitness-kevin-metromode

 

De senaste 5 veckorna har jag återgått till att prioritera min bröstträning. Mina bröstmuskler har alltid legat lite efter i utveckligen jämfört med resterande muskelgrupper och därför har jag alltid prioriterat dem i mina styrkescheman. Det senaste året har jag trappat ned på styrketräningen en hel del och låtit även brösten vila från ordinär styrketräning. För ett par veckor sedan ändrade jag mitt träningsschema och det blev allt mer fokus på styrketräning och muskeluppbyggnad igen. För att boosta brösten har jag kört 2 bröstpass i veckan med 4 dagars mellanrum. Det ena passet har jag fokuserat på fler övningar och minst 12 repetitioner och det andra passet har jag fokuserat på 3 pressövningar med ett litet annorlunda upplägg, varav en övning tänkte jag dela med mig utav till er nu.

Bänkpress

3 Set * 12 repetitioner. (60%, 75%, 85% av 1RM).
Öka vikten efter varje set och håll ett kontrollerat tempo i repetitionerna.

10 Set * 3 rep (90-95% av 1RM).
Tunga lyft men du ska kunna kontrollera tempot genom hela rörelsen.

2 Set * Failure (70-75% av 1RM)

Fitness-kevin-metromode

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Bra inlägg!

  Är inne på min första deff sedan 1,5 månad, efter mina första seriösa tre kvartal hypertrofiträning. Kör intermittent fasting och det går svinbra, dock kommit till en viktplatå och har efter research kommit fram till att jag behöver köra re-feeds i alla fall minst en gång i veckan för att få upp ämnesomsättningen och hormonbalans. Kännt mig sjukt svag på gymmet senaste veckan och haft sjukt låg stubin på jobbet (hehe).

  Nu till min fråga: Hur deffar Du? Kör du re-feeds/cheat days? Och om du gör hur mycket extra äter du?

  Med vänlig hälsning, Filip

  Filip 2015-06-06 00:40:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!