KEVIN TRIGUERO

Proteinshake

kosttilskott-protein-metromodekosttilskott-protein-metromodekosttilskott-protein-metromode

Alla har sina egna blandningar utifrån det man tror på och hur man väljer att leva sitt liv. Jag tänkte dela med till er utav min proteinshakesblandning och ni får själva läsa vidare om egenskaperna hos diverse källor. Det är inget eget påhitt utan jag själv funnit inspiration hos en nära och väldigt kompetent vän och gjort min egna tvist.

Vad har jag i? 

1 skopa 30g – vassleprotein (Xtreme Hydroforce – Self Omninutrtion)
1 välfylld tskd Hamparotein (Pulsin)
1 tskd Maca (Ecoandino)
1 skopa kokosvatten (Coco do Vale)
Fyller ut med vanligt kranvatten

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej. Jag är kille på 12 år, som undrar om jag väger rätt? Jag är 149 cm, och väger 67 kg. Alla kalla mig fet och så jag tkr mkt om det att vara det har du emot det, Är jag tjock eller smal? Va helt ärlig? AG blir inte ledsen, snälla tacksam för svar, PS min mage hänger ut sket mycket och jag kan knappt röra mig och jag kan inte springa så är jag en fetto, du får gärna säga om jag är det eller nt, jag kommer ny bli ledsen pm du kallt mig för tjockis eller fetto?

    Oskar 2015-06-06 22:43:27 http://Va?
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!