KEVIN TRIGUERO

Juni och fortfarande kallt

        

Väldigt tidig morgon idag. Ellinor har varit borta i Spanien senaste veckan och det har visat sig bli jäkligt knepigt med planeringen. Jag fick i efterhand veta att Frankie inte fick vara med mig på jobbet (vilket känns jättedumt iom att det redan finns en annan liten hund där) och det har ställt till det en hel del. Tur är att jag harbra vänner runt omkring som ställer upp och passar honom några timmar.

 Från en sak till en annan. Vi är snart i mitten på juni och det har fortfarande inte blivit så pass varmt att jag kan gå utan jacka. Det känns så jäkla trist att längta efter något hela året för att sedan inte få det. Det är som att längta efter tomten på julen och han inte dyker upp. Hopplöst. 

Jag har i vilket fall löst detta genom att införskaffa den här jackan från J.Lindeberg. Galet snygg och jag får ständigt höra det också. Det känns bra när jag bär plagg i vilka jag verkligen trivs, det ger liksom en upplyftande känsla. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Riktigt snygg jacka! Vad heter modellen och var går den att köpa i Sthlm?

  Carl 2015-06-17 15:54:12
  Svara
  • Svar på Carls kommentar.

   Tjena Carl !!

   Jag håller med dig, den är riktigt snygg! Tyrone Suede Leather Jacket – J.lindeberg

   kevin 2015-06-17 18:57:13
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!