Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Julafton i mitten av Juni

P7770350P7770352P7770353

 

Idag fick jag min beställning från Self Omninutrition och ni ser själva på bilden att den är en härlig blandning.

Pannkakssmeten är en gemensam favorit här hemma på ätardagen. Vi brukar oftast använda ett våffeljärn och på så sätt blir det krispriga och goda. Jag älskar bars men det är oftast inte jag själv som äter dem utan min flickvän hinner sluka i sig dem flesta innan jag ens hunnit titta på paketet. Kokos är en personlig favorit.

ZMA (zink, Magnesium & B6) och curcumin (gurkmeja – väldigt bra anti inflammatoriskt) är viktiga tillskott tillsammans med min första måltid på morgonen. Betasol har jag faktiskt inte testat ännu men vill gärna prova under sommaren.

Xtreme Hydro force och Bcaa finns alltid i mitt skafferi. Den förstnämnda dricker jag direkt efter mitt träningspass och senare medan jag tränar.

Slutligen Waterloss, en produkt som jag använder som ett sista steg i min deff som en liten boost. Det som är annorlunda med detta tillskott från andra vätskedrivande eller fettförbrännande produkter på marknaden är att det inte innehåller koffein.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind