KEVIN TRIGUERO

Julafton i mitten av Juni

P7770350P7770352P7770353

 

Idag fick jag min beställning från Self Omninutrition och ni ser själva på bilden att den är en härlig blandning.

Pannkakssmeten är en gemensam favorit här hemma på ätardagen. Vi brukar oftast använda ett våffeljärn och på så sätt blir det krispriga och goda. Jag älskar bars men det är oftast inte jag själv som äter dem utan min flickvän hinner sluka i sig dem flesta innan jag ens hunnit titta på paketet. Kokos är en personlig favorit.

ZMA (zink, Magnesium & B6) och curcumin (gurkmeja – väldigt bra anti inflammatoriskt) är viktiga tillskott tillsammans med min första måltid på morgonen. Betasol har jag faktiskt inte testat ännu men vill gärna prova under sommaren.

Xtreme Hydro force och Bcaa finns alltid i mitt skafferi. Den förstnämnda dricker jag direkt efter mitt träningspass och senare medan jag tränar.

Slutligen Waterloss, en produkt som jag använder som ett sista steg i min deff som en liten boost. Det som är annorlunda med detta tillskott från andra vätskedrivande eller fettförbrännande produkter på marknaden är att det inte innehåller koffein.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!