KEVIN TRIGUERO

Efter många års träning

träning P7770416träningträning

Träning. Många års hängiven kost och träning har tagit mig såhär långt i utvecklingen. De senaste två veckorna har jag varit väldigt noga med min kost vilket gett fint resultat och jag känner att det går åt rätt håll. Jag har två veckor till framför mig för att sedan återgå till en mer normal kosthållning. 

Det fina med dessa perioder är hur mycket jag lär känna om mig själv och hur min kropp fungerar. Det är både en fysisk och mental prövning jag går igenom och vid målet väntar den stora belöningen. Och WOW vilken känsla när jag väl är där, längtar. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!