Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Efter många års träning

träning P7770416träningträning

Träning. Många års hängiven kost och träning har tagit mig såhär långt i utvecklingen. De senaste två veckorna har jag varit väldigt noga med min kost vilket gett fint resultat och jag känner att det går åt rätt håll. Jag har två veckor till framför mig för att sedan återgå till en mer normal kosthållning. 

Det fina med dessa perioder är hur mycket jag lär känna om mig själv och hur min kropp fungerar. Det är både en fysisk och mental prövning jag går igenom och vid målet väntar den stora belöningen. Och WOW vilken känsla när jag väl är där, längtar. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind