KEVIN TRIGUERO

Hoppa fallskärm

P7770492P7770493P7770503P7770502P7770496

 

Jag tror det var senast på gymnasietiden som jag hade en sådan härlig friluftsdag som denna. Presskontakterna har, i representation av Victorinox och Naimakka, ordnat en heldag full av super-roliga aktiviteter. Möjligtvis klingar inte dessa varumärken i era öron i ett första skede men när jag talar om schweizisk armekniv börjar bitar falla på plats. Victorinox är idag ett varumärke med en bred produktportfölj och vilken håller funktion och hållbarhet som grundstomme i alla deras produkter. I september släpps deras klocka Inox tillsammans med urarmbanden från Naimakka. Det blir första steget i ett samarbete vilken syftar till att knyta ihop säcken mellan funktion och mode.

P7770547 P7770550 P7770600

Naimakka har lyckats kombinera samman funktion och mode på ett enastående sätt. Allt började för en tid sedan med ett armband som likväl kunde användas som accessoar liksom verktyg för att klara av olika livsavgörande situationer. Designern bakom armbandet hittade inspiration i fallskärmshoppning och förstod nyttan av fallskärmslinan. Han förstod att man kunde nyttja denna till att göra ett gäng olika saker som kunde vara livsavgörande vid något skede i livet, allt från att göra upp eld, jaga, fiska eller tom. hänga saker. På ett kreativt sätt har designern flätat samman 2,4 m lina till en snygg modeaccessoar som kan användas till vardags och ute på äventyr.

P7770528DCIM100GOPRODCIM100GOPRODCIM100GOPRODCIM100GOPRODCIM100GOPRODCIM100GOPROP7770535

Som avslut på den här dagen fick jag möjligheten att hoppa fallskärm. Jag har hört så mycket positivt från folk som hoppat tidigare och det var aldrig en fråga om jag skulle hoppa. Jag var såklart sjukt nervös innan jag skulle kliva på planet och det pirrade riktigt mycket i magen. Väl på planet kändes allting mycket lugnare och allt jag tänkte var vilken sjuk upplevelse det skulle bli. Fram tills vi står vid dörren strax innan hoppet är jag inte särskilt tagen av stunden men när vi väl hoppar känner jag hur det är på riktigt och ser hur vi faller mot marken i hög hastighet. Jag minns hur jag tänkte vilken sjukt grej det var att falla fritt och se molnen svischa förbi och samtidigt uppleva en euforisk känsla av lycka inombords. Väl på marken var jag helt tagen av stunden och min första tanke var givetvis att jag ville upp och hoppa igen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!