KEVIN TRIGUERO

Nike Women’s 10k

P7770183P7770186P7770188P7770194

För några kvällar sedan hade jag äran att spendera kvällen på restaurang Kommendören tillsammans med en utav världens främsta löparskor. I representation av Metro fick jag sitta till bords med Paula Radcliffe som är långdistanslöperska och världsrekordhållerska i maraton distansen. Paula har hållit på med löpning under väldigt lång tid och tävlar än idag på elitnivå trots skadekomplikationer och, vad jag ser som ännu starkare, bildat familj. Idag lever hon med sin make och barn i Monaco och representerar födelsenationen Storbrittanien i tävlingssammanhang.

Den 27 & 28 Juni hålls Nike Women’s 10k i Stockholm och som huvudprofil för loppet och Nike står just Paula Radcliffe. Ett 10 kilometer tjejlopp längs Stockholms gator under en kväll i juni. Om du mot allt förmodan känner dig sugen på annan träning kombineras loppet med studio sessions, högintensiv träning och unika pass. Det hela går under det passande namnet Just do it-weekend och arrangeras för första gången i sommar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!