Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Nike Women’s 10k

P7770183P7770186P7770188P7770194

För några kvällar sedan hade jag äran att spendera kvällen på restaurang Kommendören tillsammans med en utav världens främsta löparskor. I representation av Metro fick jag sitta till bords med Paula Radcliffe som är långdistanslöperska och världsrekordhållerska i maraton distansen. Paula har hållit på med löpning under väldigt lång tid och tävlar än idag på elitnivå trots skadekomplikationer och, vad jag ser som ännu starkare, bildat familj. Idag lever hon med sin make och barn i Monaco och representerar födelsenationen Storbrittanien i tävlingssammanhang.

Den 27 & 28 Juni hålls Nike Women’s 10k i Stockholm och som huvudprofil för loppet och Nike står just Paula Radcliffe. Ett 10 kilometer tjejlopp längs Stockholms gator under en kväll i juni. Om du mot allt förmodan känner dig sugen på annan träning kombineras loppet med studio sessions, högintensiv träning och unika pass. Det hela går under det passande namnet Just do it-weekend och arrangeras för första gången i sommar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind